Super show, leuke sfeer! Mag iets meer aandacht aan het eten worden gegeven, vooral het nagerecht!

Carla van Dijk

.........................
Start van avond ging langzaam, maar uiteindelijk met kinderen en kleinkinderen een dikke voldoende
Heel leuke avond gehad. Goede bediening goed eten en leuke show. De muziek was leuk en er kon gedanst worden. Ballet zag er beetje knullig uit maar dat mag de pret niet drukken. We hebben een gezellige kerst gehad!
Zeer goed geregeld het eten de show was ook goed

teun de graaf

We hebben genoten het eten was goed de muziek was goed de danseressen waren erg goed/leuk. Alleen het laatste uur vonden wij de muziek erg hard wij hadden het idee dat dat steeds harder ging je kon niet meer met elkaar kletsen.Je kon elkaar niet meer verstaan dat vonden we erg jammer!!!
Goed verzorgd!
het was een geslaagde avond

Bram de Lege

Wij hebben het reuze naar ons zin gehad alles was goed Een vriendelijke groet v. Mevr. Verheij.

g verheij-saelmans

de show was geweldig de bediening was heel goed.

tiny kooyman

Wij hebben genoten van de show en de gastvrouw en het eten!!
Een prima avond, fantastische muziek met geweldige zangeressen en zanger.

Ad Brunt

feestavond met diner was zeer goed verzorgd. Met name hebben wij veel waardering voor de begeleidende bediening bij het diner i.v.m. allergie-wensen. Was zeer goed rekening mee gehouden. De bediening aan tafel (dezelfde dame) was ook uitstekend. Waarvan akte. Wilt u dit doorgeven aan de desbetreffende medewerkster?

ton roetman

Leuke show met lekker eten. Het enige minpuntje tijdens de show is een gesprek onmogelijk, omdat het geluid wel erg hard staat

Charles Schelfaut

Alles was prima verzorgd.zeer tevreden, alsook mijn gasten

topy Wurzer

Was fantastisch zeker voor herhaling vatbaar

sjaan en ed Den toom

Prima eten en een leuke goed lopende show en de bediening was uitstekend

Fred Rietbergen

We zijn met ons bedrijf naar de Time-machine dinnershow geweest. Het was een leuke show, met goed zang en danskwaliteit. In het begin lijkt het allemaal wat snel te gaan, maar de avond gaat na het hoofdgerecht pas écht los, en hoe! We hebben (bijna) iedereen op de dansvloer gekregen en iedereen heeft genoten. Personeel werkt keihard om je echt in de watten te leggen, glazen waren zelden leeg! Eten was prima verzorgd, hoofdgerecht voldoende keuze. Klein minpuntje is dat er altijd mensen zijn die achterstevoren aan tafel zitten als er optredens zijn. Tevens heb ik (achteraf!) van mensen gehoord dat het op sommige plekken fris was door airco. Prijs/kwaliteit was meer dan in orde, echt een aanrader!

Elvira van Doorn

Leuke ambiance, goede show, goed eten, genoeg te drinken, bediening goed, alleen sommige van onze groep vonden het geluid te hard, waardoor er geen ruimte was om te praten.

Peter van der Laan

wij vonden het een super mooie show uitgebreide genre goede zangers eten en bediening super weet niet om de hoeveel maand er een nieuwe show is maar zal dan zeker terug komen.

henk becks

Het was gewoon fantastisch!

Shariefa Amirkhan

wIJ HEBBEN MET 22 PERSONEN EEN HELE LEUKE AVOND GEHAD. VOORAL HET MEE KUNNEN DANSEN MET DE ARTIESTEN MAAKT HET TOT EEN FEESTJE. BEDIENING WAS GOED. LOPEND BUFFET IS PRETTIG IEDER KAN PAKKEN WAT HIJ WIL. MAAKT HET NIET ZO STATISCH. BEDANKT

Ria eVERTS

Prachtige show in mooie locatie met goed zang talent.Goede ambiance. Het eten kon beter koud buffet was zeer goed warm buffet was kindereten. Drank is voldoende geserveerd prima. Voor ons zeker nog eens herhalen.

Myriam Matthijs

We hebben een hele leuke avond gehad met de hele familie. Het eten was goed en heel lekker. De zangers en zangeressen brachten een gevarieerde show. En de danseressen maakten de show compleet! De avond vloog om en aan het eind stond iedereen op de dansvloer! Klein puntje. Het afroepen per tafel ging niet helemaal goed waardoor de eettijd voor de laatste tafels aan de korte kant was.
Ik heb een zeer leuke en mooie show gezien Het eten was echt perfect en zeer uitgebreid Ik kan terug kijken op een zeer geslaagde avond! Dit is voor mij zeker voor herhaling vatbaar Vriendelijke groet, R Maas

Robert Maas

Prima show. Jammer dat het geluid iets te hard was. Vooral de zangers waren hierdoor niet duidelijk te horen.
WE HADDEN DEZE AVOND GEBOEKT VANWEGE WE 50 JAAR GETROUWD WAREN. EN WILDE DAT VIEREN MET ONZE KINDEREN EN KLEINKINDEREN. WE KUNNEN MAAR EEN DING ZEGGEN,HET WAS GOED, WE HEBBEN MET Z'N ALLEN GENOTEN.

D JORRITSMA

We hebben ons prima vermaakt. Het was prima verzorgd en de gastvrouwen waren erg beleef, netjes en vrolijk en klantgericht. Het ontbrak ons aan niets.

Loek Pot

Genoten, goed eten en drinken

luc faber

in een woord fantastisch we hebben echt genoten van de heerlijke avond en komen zeker nog een keer terug

Esther Griffioen

Leuke show en heerlijk/genoeg eten. De prijs en kwaliteit verhouding is prima.
Het was erg leuk en gezellig!
Wij vonden de service van het personeel top. Entertainment was ook geweldig. Goede afwisseling tussen humor, serieus en swing muziek.

Annelie Schalke

We hebben ons prima vermaakt .Maar vond de muziek erg hard en kon daarom niet alles verstaan
We hebben een zeer geslaagde avond gehad. Keurig verzorgd en lekker gegeten. Alle lof voor de bediening.
Een fantastische avond met veel entertainment. De show begon pas echt tijdens of na het hoofdgerecht maar was uitstekend. Prima zangers en zangeressen. Hoewel het voor de show niet van toepassing is is het buffet als hoofdgerecht voldoende. Sommige mensen zullen meer verwachten bij zo'n avond maar dit is voldoende. Het nagerecht was alleen ijs en daar zou eigenlijk wat meer variatie gegeven kunnen worden.
goed georganiseerde organisatie, prima eten, goed bereikbaar, goed parkeren

Monja Bosma

Kaarten heb ik kado gegeven aan mijn ouders t.g.v. hun 55-jarig huwelijk. Mijn ouders hebben genoten en waren erg enthousiast over de dinner show.
Show en eten waren geweldig